KIAJOBB

„A mi Kanténk” – Rossi szerint ő lehet a következő topligás magyar focista

Sallai Roland és Szalai Attila mellett egy remeklő középpályást ajánl a Serie A-ba olasz szövetségi kapitányunk. Mintha Torinóba teremtették volna.
  • Szerző: Ripost

A bravúros Eb-szereplés után a magyar válogatott több labdarúgója topligába szerződhet. Szalai Attila mellett Kleinheisler László erre a legesélyesebb, akit Marco Rossi szövetségi kapitány szerint mintha a Torinóba teremtettek volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rossi rámutatott, miért lenne főnyeremény Kleinheisler a torinói Bikáknak

Rossi rámutatott, miért lenne főnyeremény Kleinheisler a torinói Bikáknak (Fotó: AFP)

Olasz szakvezetőnk slágertéma lett hazája sportsajtójában – írja a Bors. Az Európa-bajnokság halálcsoportjában a portugálok, a németek és a franciák ellen is helytállt válogatottunk olasz szövetségi kapitányát a nevelőegyesülete híreivel foglalkozó Toro News is megszólaltatta. Rossi többek között elárulta, mit hasznosít máig a Torinónál tanultakból, és ki az, akit a tanítványai közül a Serie A-csapatba ajánl.

„Ma is a Torino értékei inspirálnak, a kilenc éves koromtól belém nevelt szellemiség. Mindig azt próbálom továbbadni a csapataimnak, ami a Filadelfiában (a torinói „Bikák” stadionja – a szerk.) a védjegyünk volt: elszántságot, izzadságos munkát, agresszivitást, küzdelmet az utolsó másodpercig. Azt, hogy kikapni lehet, de tilos nem harcolni a győzelemért. Több jól teljesítő játékosunk közül ár-érték arányban a mi Kanténk, Kleinheisler László lehet érdekes a Torinónak. Mára beérett, kivételes fizikai erővel és technikai tudással rendelkezik, és megállás nélkül robog a pályán. Ahogy egy Bikának kell”

– mondta többek között Rossi, aki Kleinheisler mellett Sallai Rolandot (Freiburg) és Szalai Attilát (Fenerbahce) is megemlítette, de szerinte őket nem tudná megszerezni a Torino.

Kleinheisler a BL-győztes, Aranylabda-esélyes Kanté mellett lett az Eb-meccs legjobbja

Kleinheisler a BL-győztes, Aranylabda-esélyes Kanté mellett lett az Eb-meccs legjobbja
(Fotó: AFP)

 

Most érdemes eladni

A világbajnok franciák elleni Eb-meccsünkön (1-1) a mezőny legjobbjává választott Kleinheisler László szerződése jövő nyáron jár le a horvát ezüstérmes Osijek csapatánál, amely így most értékesítheti őt igazán jó pénzért. Eszéki edzője, Nenad Bjelica szerint sok klub érdeklődik is iránta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?