KIAJOBB

Rossi üzent Mancininek, ezt várja kapitányunk az Eb-döntőtől

Nyaralása alatt is faggatja az olasz sportsajtó a hazájában újra felfedezett szakembert. Rossi szerint fizikailag nagyon erősek az angolok, de...
  • Szerző: Ripost

A vasárnapi, londoni olasz-angol Eb-döntő (21.00, tv: M4 Sport) esélyeiről Szicíliában nyaraló szövetségi kapitányunk, Marco Rossi is beszélt – hívja fel a figyelmet szombati számában a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dárdai Mártont is figyeli, de...

Rossi szerint az olaszok csapategységben múlhatják felül az erősebb Angliát
Fotó: Ripost

A hazájában már rég elfeledett, de mostanában újra felfedezett szakember véleménye nem csak az erősödő magyar válogatott miatt érdekes, hanem azért is, mert majd' 30 éve (mióta játékostársak voltak a Sampdoriában) jó kapcsolatot ápol az olasz kapitány Roberto Mancinivel.

„Nem lehet nem büszkének lenni egy olyan csapatra, amely harminchárom meccs óta veretlen. Manciónak hála ugrásszerű fejlődésen ment át az olasz válogatott, ráadásul még ennél is több van benne, ha a fiatalok több tapasztalatot gyűjtenek nemzetközi szinten. A spanyolok ellen látszott a közösség ereje: szenvedtek, de nem adták fel, mindig kisegítették egymást. Anglia nehéz ellenfél lesz, fizikailag nagyon erős, az Ukrajna ellen pihentetett Grealish, Mount és Foden pedig frissebbek a többségnél. Az Azzurri szervezettséggel állíthatja meg őket, de ismétlem: az angolok fizikumát nem szabad lebecsülni”

– idézte Rossit a Leggo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?