KIAJOBB

Őrült hír jött Szoboszlairól, brutális pénzt fizetne érte a Manchester United

Szoboszlai Manchester United-játékos lehet? Erre az üzletre az egész világ felkapná a fejét! Gigászi összeget érhet meg tehetségünk az angol sztárklubnak.
  • Szerző: Ripost

Habár még be sem tudott mutatkozni az RB Leipzig csapatában, nyáron máris odébbállhat Szoboszlai Dominik? Ráadásul úgy, hogy a téli vételárának majdnem háromszorosát perkálja ki érte egy angol sztárklub, miután 20 éves futballistánk hónapok óta sérüléssel küzd? Nehéz elhinni, de egy brazil újságíró Twitter-bejegyzése alapján Szoboszlai Manchester United-játékos lehet, méghozzá irgalmatlanul nagy pénzsszegért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A müncheniek kedvenc sztárfodrásza nyírja a haját

Mintha csak üzenne az Old Traffordra: hívjatok!
Fotó: MTI

A magát a modern futball és a hideg sör szerelmesének valló João Van Boysen szerint „Szoboszlai Dominikot akarja az MU, és mintegy 55 millió eurót (...) fizethet a játékos kivásárlásáért a német klubnak”.

A brazil újságíró bejegyzésre az nb1.hu szakportál hívta fel a figyelmet.

A gyirs továbblépés már csak azért is szenzációszámba menne, mert télen még „csak” 20 millió euróért (7,2 milliárd forint) igazolt Salzburgból Lipcsébe. Most pedig Szoboszlai: Manchester?

Akkor hiába versengtek az aláírásáért angol, olasz, spanyol sztárklubok, a németek kihasználták, hogy a magyar középpályást – másfél tucatnyi elődéhz hasonlóan – áron alul elszipkázhatják a testvércsapatukból.

Ha igaz a fenti hír, most pedig annak ellenére újabb 35 millió eurót (12,7 milliárd forint) kaszálhat érte a Red Bull-család, hogy a lágyéksérülése miatt idén még egy percet sem játszott új csapatában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?