SPORT

Kiakadt a Fradi legendája, ez nem vezet sehova

Telek András lesújtó véleménnyel van kedvenc csapata játékát látva.
  • Szerző: sk

„Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha”Simon Tibor, a Ferencváros legendás focistája mondta ezt még 1995-ben, s mondata azóta is törvény a Fradi-drukkerek körében. Éppen ezért bosszankodtak sokan azután, hogy megnézték kedvenceik skóciai összecsapását az Európa-ligában. A Ferencváros éppenhogy akaratygyenge, lelketlen produkcióval állt elő a Celtic otthonában, s ez még a 0-2-es eredménynél is fájóbb volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Myrto Uzuni arcán minden ott van
Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

A tragikusan fiatalon elhunyt Simon Tibor egykori védőtársa, Telek András sem próbálta menteni a mostani csapat tagjait.

„A Celtic most sem nyújtott túl sokat, de sajnos ez a kevéske is elegendő volt ahhoz, hogy lehajtott fejjel hagyják el a pályát a mieink, Vérszegény volt a Ferencváros.” – mondta a Borsnak a népszerű „Manci”.

Telek András Fotó: Dömötör Csaba Nemzeti Sport

Telek elismerte, Peter Stöger vezetőedző sem volt ideális.

„Mindig a tréner dönti el, mit játsszon a csapata – szögezte le Telek András. – Ezzel együtt nem igazán értem, miért nem láttam, hogy akár a vérüket adnák a sikerért a játékosaink. A szünetben fel kellett volna tüzelni a srácokat, nem pedig megelégedni a nulla-nullával. Ki kell mondani, egyszerűen gyengék vagyunk.”

A két csapat november 4-én játszik újra egymással, ha akkor győz a Fradi, akkor megmarad az esélye a csoport harmadik helyére.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?