SPORT

Kiderült, ennyibe kerül a sör a Puskás Arénában

A nyugati stadionoknál olcsóbban lehet majd sört inni a Puskás Arénában. Egyre több információ derül ki a pénteki nyitómeccsel kapcsolatban, így a Ripost azt is megtudta, mennyibe fog kerülni egy sör.
  • Szerző: sk

Egyre több információ jelenik meg a pénteki, Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt. A meccs kiemelten fontos, mivel ezen a találkozón adják át az újonnan épített Puskás Arénát. A közel 68 ezer jegy három nap alatt elkelt, minden adott a magyar foci ünnepnapjához. A szervezők persze jó előre gondoskodtak a tömeg kiszolgálásáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A stadionon belül összesen 45 büfé várja az éhes és szomjas drukkereket, a legfontosabb pedig, hogy a kínálatból nem maradhat el a csapolt sör. Megtudtuk, hogy fél liter sör 690 forintért lesz kapható, vagyis jóval olcsóbban, mint a nyugati stadionokban, ahol 3 és 5 euró között árulják az italt. A környezetvédelmi szempontok miatt, masszív, visszaváltható műanyag pohárban lehet megvenni a sört, ami így lesz 990 forint. A poharat a mérkőzés folyamán és a lefújás után is vissza lehet váltani, ekkora visszakapjuk a 300 forintot.

A „Puskásban” – akárcsak Budapesten a Papp László-, vagy a Groupama Arénában – nem lehet majd készpénzzel fizetni. A drukkerek bankkártyával, Hellopay-kártyával, vagy arra alkalmas okostelefonnal tudnak majd vásárolni a büfékben és az árusoknál.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?