OLDALVONAL

Kiderült, ezért nem kapott az aranyéremből a Fradi korábbi sztárja

Az előző évadban még a Fradit kölcsönjátékosként erősítő Ivan Petrjakról áprilisban derült ki, hogy a nagy rivális Mol Fehérvár együttesében folytatja.
  • Szerző: ST

Az átigazolási hírt követően már nem is kapott szerepet Ivan Petrjak a Ferencvárosban, és a szurkolók szemében első számú közellenség lett.

Ivan Petrjak (jobbra)
Fotó: molfehervarfc.hu

A zöld-fehérek végül megnyerték a 30. bajnoki címüket az évad végén, de az ezért járó érmekből továbbra sem kapott az ukrán focista.

„Még mindig nem kaptam meg az érmemet, de azt mondom, most már tartsák meg. A jót hamar elfelejtik, a rosszra mindig emlékeznek”
– mondta el Petrjak egy ukrán televíziós csatorna riportjában.

Petrjak nagy szerepet vállalt az aranyból, hiszen huszonnyolc mérkőzésen hatszor talált be, és tizenegy gólpasszt adott. A 24.hu azt írja, hogy a Ferencváros ötven aranyérmet kapott, amelyből már nem jutott az ukrán szélsőnek.

„A klub legnagyobb sajnálatára az MLSZ határozata értelmében a Budapest Parkban megtartott hivatalos éremátadón nem tudtak aranyérmet kapni azok a játékosok, akik bár pályára léptek a bajnokságban, de júniusban már nem voltak a csapattal. Így Petrjak mellett ugyanúgy nem jutott medál például Rui Pedrónak, Finnbogasonnak, Rodrigueznek, ahogy a kerettag Amadou Moutarinak sem”
- idézi a 24.hu a Ferencvárostól kapott válaszát.

És ezeket olvastad már?