OLDALVONAL

Kiderült, Shane Tusupék ennyiért használhatják az egri uszodát

Az amerikai úszóedző, Shane Tusup és csapata Budapest után Hajdúszoboszlón és Derecskén folytatta a felkészülést.
  • Szerző: ST

Tusupék a következő három hétben azonban Egerbe teszik át a székhelyüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az amerikai tréner első számú úszója az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliána, aki a magyar válogatott keretének a tagja, emiatt díjmentesen megkapják az egri uszoda használatát.

Shane Tusup és Szilágyi Liliána
Fotó: Instagram

„Az úszószövetség elnöksége úgy döntött, hogy a válogatott kerettagoknak jár az év végéig egy háromhetes hazai edzőtáborozás, így Tusupék jövetelét most úgy tekintjük, hogy Eger lesz Liliána téli felkészülésének színhelye. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ő költségeit teljes egészében a MÚSZ fedezi, mindenki másnak, így Tusupnak és a vele érkező versenyzőinek – Bujdosó Zsombornak, a lengyel Wojdaknak és a brazil Almeidának- maguknak kell gondoskodniuk a felmerülő költségek megtérítéséről”
– mondta el Kovács Ottó, az Egri Úszó Klub vezetőedzője az SzPress hírszolgálatnak.

Shane Tusup és csapata:

You just have to love when a team comes together and each members makes those around them so much better! The Atmosphere is amazing and the attitude is contagious! So great to see and so special to be apart of! 🦁 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #olympicdarkhorse #Hardestworkerintheroom #motivational #motivator #inspirations #inspirational #workhard #Hardwork #Hustle #Hustlehard #performance #Teamnosleep #goals #influencer #dedication #professional #swim #swimming #olympics #gymmotivation #coach #fitnessmotivation #fitnesslife #olympic #trainer #youtuber #youtube #youtubechannel #vlogger

Szilágyi Liliána legközelebb a december 11-én kezdődő rövid pályás országos bajnokságon áll majd rajthoz, miután kimaradt a rövid pályás Eb-csapatból.

És ezeket olvastad már?