OLDALVONAL

Kiss Ramóna húga is válogatott kézilabdázót szeret

Kiss Ramóna után a húga is a kézilabdások között találta meg szerelmét. A 24 éves Debóra a Ferencváros válogatott beállójával, Schuch Timuzsinnal alkot egy párt, s ezt már nem is titkolják.
  • Szerző: KL

Igazi kézilabdás-család született Kiss Ramónáéknál. A színésznő már össze is házasodott a Veszprém világklasszis irányítójával, Lékai Mátéval, gyermekük, Noé januárban született. Ramóna húga, Debóra a Ferencváros beállójával, Schuch Timuzsinnal alkot egy párt.

Nagy a boldogság Kiss Debóra és Schuch Timuzsin között

 

A több mint 150-szeres magyar válogatott kézilabdázó 2018 nyarán hagyta el a Veszprém együttesét, ahol hét éven keresztül játszott. A 34 éves játékos ott élt feleségével, Zsófiával, és fiával, Dzsárgallal. A Fradiba igazolással viszont csökkent az idő, amit a szeretteivel tölthetett, hiszen ők maradtak Veszprémben.
Ez pedig nagyon megviselhette a kapcsolatukat, hiszen nem sokkal a Budapestre való költözést követően Timuzsin a nála tíz évvel fiatalabb Kiss Debórával jött össze. A fiatal lány Veszprémben nőtt fel, a szülei is ott laknak, így nem volt számára ismeretlen a városban nagy népszerűségnek örvendő kézilabdázó.

Debóra a barátnőivel Kölnben szurkolt idén a Veszprémnek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nekünk ti vagytok a Bajnokok ❤️⚪️? #hajraveszprem

@ deboraa_kiss által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2019, időpont: 11:51 (PDT időzóna szerint)

Debóra közösségi oldaláról kiderül, hogy már a tavaly októberi, Magyarország-Szlovákia Európa-bajnoki selejtezőn is ott szurkolt a lelátón a szurkolók körében „Timunak” becézett szerelmének. Természetesen a közös karácsonyozás sem maradt el, de rendre kijár a Fradi kézimeccseire is Debóra, aki jól láthatóan nagyon boldog az ismert sportoló mellett. Az első közös Instagram-képet augusztusban osztotta meg Kiss Debóra. Az biztos, hogy a szerelem remek hatással van a klasszis kézilabdázóra, akinek a vezetésével idén két meccséből kettőt is megnyert a Ferencváros.
Érdekesség, hogy Schuch volt párja a Facebookon még nem változtatta meg a nevét, ráadásul fotó is található az új párt találó exférjről. A kapcsolatuk közel 13 évig tartott, még 2005-ben ismerkedtek meg egy egyetemi bulin, az esküvőre pedig 2011-ben került sor, a kisfiuk pedig rá egy évre született meg.

És ezeket olvastad már?