OLDALVONAL

Nem semmi! Komoly pénzbüntetést kaptak az NB I-es csapat játékosai a rossz rajt után

A Debrecen két váratlan vereséggel nyitott a női kézilabda NB I-ben.
címkék:
  • Szerző: GG

A DVSC Kézilabda Kft. vezetése a csapat első két fordulóban nyújtott teljesítménye után a következő döntést hozta: a játékosokat és a szakmai stáb tagjait is egy havi munkabérüknek megfelelő összegű pénzbüntetéssel sújtotta, amelynek kifizetésére október 10-ig kaptak haladékot – írja a klub közleménye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Beragadt a rajtnál a Loki
Fotó: DVSC Kézilabda/Facebook

A Loki két meglepő vereséggel kezdte az új bajnoki idényt, előbb hazai pályán 31–30-ra kapott ki a Mosonmagyaróvártól, majd idegenben 21–18-ra a Kisvárdától

„A büntetés mértéke legalább olyan drasztikus, mint amilyen megdöbbentő volt az első két meccsen nyújtott teljesítmény. A tegnapi megbeszélésen tapasztaltak alapján úgy gondolom, abban mindannyian egyetértünk, hogy azonnali és érzékelhető változásokra van szükség, mind a játékosok, mind a stáb részéről. Csak a csapat képes egységesen megoldani ezt a helyzetet, és mivel én egyrészt maximálisan bízom ebben a csapatban, másrészt pedig egy vezetőnek nem csak a sikerekből, de a sikertelenségből is ki kell vennie a részét, így azt mondtam a csapatnak, hogy a büntetést magamra nézve is érvényesnek tartom. Hiszem azt, hogy ez a lépés felrázza a csapatot és elindítja azon az úton, amelyre hivatott ebben a szezonban. Köszönjük a szurkolók türelmét és azt, hogy mellettünk állnak! Mindörökké Hajrá Debrecen!”

mondta el Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?