TÜZELŐÁLLÁS

Könnyes búcsú, elsírta magát a magyar focista

Befejezi a labdarúgást a Mol Fehérvár FC 36 éves labdarúgója, Juhász Roland.
  • Szerző: Ripost

A bajnokságban második helyen végző MOL Fehérvár FC a pályafutása utolsó hazai mérkőzését játszó Juhász Roland tizenegyesből elért góljával 1-0-ra legyőzte a már bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának nyitómérkőzésén.

Juhász Roland
Fotó: MTI

A pályafutását a szezon végén befejező csapatkapitány, Juhász Roland a könnyeivel küszködve a következőket mondta a kezdés előtt:

„Jólesik és megható, hogy ennyien ünnepelnek. Szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhattam, amit szeretek. Húsz évet pár mondatban nehéz összefoglalni, de életem ezen szakaszára örömmel és büszkeséggel fogok emlékezni. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen történelmi múlttal rendelkező város, mint Székesfehérvár befogadott, és egy ikonikus klub színeiben futballozhattam hét éven át”.

A meccs után az is kiderült, hogy Juhász a Ferencváros ellen olyat tett, amit korábban soha: először szerzett gólt 11-esből a felnőtt karrierje során.

„Életemben először örültem annak, hogy a támadók kihagyták a helyzeteket, így a gólommal sikerül nyerni. Szereztem már gólt ballal, jobbal és fejjel, de tizenegyesből először. Ez volt életem első tizenegyese, ezt is meghagytam a végére. Sajnos ez volt az utolsó mérkőzésem, de nagyon örülök, hogy így zajlott le.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?