SPORT

Koronavírus: botrány az NB I-ben, kiszökött a karanténból a focista

Pozitív koronavírus-tesztje ellenére kiszökött a karanténból a csatár, ennek ellenére nem értette, miért kellett távoznia Felcsútról.
  • Szerző: SK

Kiszökött a karanténból, többek között ezért kellett távoznia a Puskás Akadémiától a gárda korábbi csatárának. A már a Diósgyőrt erősítő cseh David Vanecek az M4 Sportnak adott nyilatkozatában azt mondta, nem érti, miért kellett távoznia Felcsútról. A Puskás Akadémia vezetése közleményéből sok minden világos lett...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

David Vanecek a Diósgyőrt választotta a PAFC második csapata helyett, Fotó: Nemzeti Sport

„A cseh játékos súlyos fegyelmi vétséget követett el, amikor pozitív koronavírus-tesztje ellenére – a klubvezetés tudta és engedélye nélkül – elhagyta a karantén idejére számára kijelölt tartózkodási helyet. Ez vezetett ahhoz, hogy kikerült az első csapatunk keretéből. David Vanecek valóban nagy erőssége volt a Puskás Akadémia FC csapatának, első szezonja igen sikeresen alakult. Kívánjuk neki, hogy a jövőben is hasonlóan eredményesen harcoljon meg a helyéért, mint akkor tette. Klubunk ezzel az ügyet lezártnak tekinti” – írta honlapján a Puskás Akadémia.

A felcsúti gárdánál tavaly augusztusban több játékos is megfertőződött koronavírussal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?