SPORT

Koronavírus: így szabadult a karanténból a Fradi kapusa

A Ferencváros játékosa egy tünettel vészelte át a fertőzést.
  • Szerző: SK

A Fehérvár elleni, vasárnapi rangadón bő egy hónap után védhet újra hazai pályán Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa. A játékos koronavírus miatt hagyott ki heteket, de szabadulva a karanténból kiváló teljesítménnyel tért vissza Kisvárdán, majd a válogatottban is remekül helyettesítette Gulácsi Pétert. Szerencsére a betegség egyáltalán nem látszik a formáján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem dőltem ágynak, betegnek sem éreztem magam, csupán a szaglásom veszítettem el. Ennek ellenére óvatos voltam, hiszen a szövődményektől mindig kell tartani. Szerencsére itt volt velem a kétéves fiam, őt emelgettem, ez is megfelelt edzésmunkának” – mesélte a Borsnak a kapus.

Dibusz Dénes
Fotó: AFP


Dibusz legjobban azt sajnálja, hogy a Celtic elleni Európa-liga csoportmeccsen nem védhetett a csapatban. A harmadik tesztje lett ugyanis negatív.


„A
tíznapos karantén október 30-án, szombaton járt le, de akkor még pozitív lett a teszt. Hétfőn is, és csak szerdán lett negatív a leletem, ez már késő volt a csütörtöki meccs előtt, nem kockáztattunk a visszatéréssel” – fogalmazott a játékos, aki immár minden idegszálával az ősz egyik rangadójára, a Fehérvár elleni meccsre készül. A csapat most öt ponttal előzi meg a riválist, egy győzelemmel jócskán elhúzna a trónkövetelőtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?