TÜZELŐÁLLÁS

Lefotóztuk őket! Shane Tusup egy budapesti áruházban edzi az úszóit

Csak a Duna választja el az egykori szuperpárost. Amíg Hosszú Katinka a Duna Arénában készül, addig korábbi férje, Shane Tusup az Árpád híd túloldalán, a Flórián központban edzi két új magyar tanítványát. Az amerikai még nem hagyta el Magyarországot.
  • Szerző: ST

A hétvégén rendezték az úszók világkupa-sorozatának budapesti állomását. A Duna Arénába edzőként visszatérő Shane Tusup csúnyán leszerepelt új sztárúszójával, Ilaria Cusinatóval. Hosszú Katinka 400 vegyesen 14, 200 vegyesen 7 másodpercet vert a 20 éves olasz riválisra. Tusup azóta nem is posztolt képet Cusinatóval, hanem két magyar úszó, Szilágyi Liliána és Földházi Dávid felkészítésére koncentrál. A duónak hétfőn és kedden is az óbudai Flórián Központ legfelső szintjén található konditeremben vezényelt súlyzós tréninget Shane Tusup.

Szilágyi Liliána és Shane Tusup a Flórián Üzletközpont előtt

Kedden az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliánával tartott a parkolóba, kérdéseinkre azonban egyikük sem kívánt reagálni. Az amerikait láthatóan zavarta a fényképek készítése is – talán a hétvégi kudarcnak köszönhetően. Tusup megkérdezte kollégánkat, miért fotózza, majd amikor megtudta, hogy újságíróval van dolga, szó nélkül, kövérgázzal elhajtott.

Tusupék a Flórián téren

Ezt követően a csillaghegyi uszodában edzettek, ott már csatlakozott hozzájuk Ilaria Cusinato is, az edzés végén egymástól külön, saját autókkal távoztak.

Bujdosó Zsombor és Shane Tusup a csillaghegyi uszodánál

Tusup tehát a verseny végével sem tért vissza Olaszországba, ahol Cusinato felkészítését végezte. Talán éppen a magyarországi bázisát igyekszik kiépíteni, a Budapesten olasz rendszámú autóval furikázó botrányhős.

Tusup olasz rendszámú autója Csillaghegyen

„Egyelőre nem teljesen világos, hogy Tusup Magyarországon vagy olasz földön, szándékozik újabb versenyzőket toborozni, mivel hogy négynél nem fog megállni, az a napnál is világosabb

– nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?