OLDALVONAL

Marco Rossi jól van, ekkor térhet vissza Magyarországra

Az olasz szakember szerint szeptemberben lesz a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzése.
  • Szerző: Ripost

Marco Rossi családjával Nápoly mellett él, mint az M1 aktuális csatornán elmondta, arrafelé nem volt olyan bonyolult és veszélyes a helyzet, mint az ország északi részében. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közölte: akkor térhet vissza Magyarországra, amint világossá válnak az új szabályok.

Marco Rossi
Fotó: mlsz.hu

„Nemcsak a Magyarországon, hanem a többi európai bajnokságban játszó játékost is szeretnénk látni. Amint jobban látjuk, hogy alakul a helyzet, ahogy világossá válnak az újabb szabályok, visszatérek a stábommal együtt, bár azt nem tudom, hogy a zárt kapus mérkőzésekre bemehetünk-e.”

Az olasz szakember szerint szeptemberben lesz a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzése.

„Ebben a pillanatban nem tudjuk, ki ellen játsszuk a következő mérkőzésünket. Ez várhatóan szeptemberben lesz, de nem tudjuk, hogy az előző Nemzetek Ligája rájátszása, azaz az Európa-bajnoki pótselejtező, vagy a Nemzetek Ligája új szezonja következik-e.”

Marco Rossi tartja a kapcsolatot a válogatott játékosokkal, és úgy véli, jól kezelik a jelenlegi kényszerhelyzetet.

„Sokan folyamatosan teszik a dolgukat, otthon edzenek. És néhányan – ahogy Magyarországon is – kis csoportokban elkezdték a közös edzéseket. Ez pedig fontos előrelépés számukra. Így már sokkal jobban érzik magukat, hiszen kimehetnek a pályára, labdával gyakorolhatnak.”

Megítélése szerint jó dolog, hogy kis csoportokban több helyen elkezdték a közös edzéseket.

„Ahol a hatóságok megengedik a kluboknak, hogy megfelelő elővigyázatossággal dolgozzanak, ott tegyék csak. Ez egy munka, mindenkinek dolgoznia kell.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?