OLDALVONAL

Megvan a magyar válogatott kerete a sorsdöntő meccsekre, nagy visszatérők a névsorban

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelelölte 27 fős keretét a következő három mérkőzésre.
  • Szerző: GG

A nemzeti csapat november 12-én Izland ellen vív Európa-bajnoki-pótselejtezőt a Puskás Arénában, november 15-én Szerbiát, három nappal később Törökországot fogadja a Nemzetek Ligájában. Marco Rossi keretében újra ott van Szoboszlai Dominik, akit a legutóbbi találkozókra nem engedett el a Salzburg. Szintén visszatért a névsorba a Fradi csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő, valamint Kleinheisler László és Gyurcsó Ádám.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szoboszlai Dominik pályára léphet Izland ellen
Fotó: MTI

„Huszonhét fős a keretünk, hiszen ezúttal ismét három mérkőzést játszunk hat nap alatt, amiről az októberi tapasztalataink alapján pontosan tudjuk, mekkora megterhelést jelent. A keret összeállításánál az volt a célunk, hogy azok kapjanak ismét lehetőséget, akik az októberi mérkőzéseken bizonyítottak, hiszen mindannyian megérdemlik az újabb lehetőséget. Ahol plusz játékosokra volt szükségünk, ott is ismerős arcok mellett tettük le a voksunkat, hiszen fontos, hogy ne most kísérletezzünk új játékosokkal, mivel nagy céljaink és nehéz feladataink vannak. A felépült játékosok visszakerültek a keretbe, illetve Kleinheisler és Gyurcsó is újra velünk lesznek”

– idézi Marco Rossit az MLSZ honlapja.

A válogatott kerete
Fotó: mlsz.hu

A magyar válogatott programja:

November 12.

20.45: Magyarország-Izland (Eb-pótselejtező)

November 15.

20.45: Magyarország-Szerbia (Nemzetek Ligája)

November 18.

20.45: Magyarország-Törökország (Nemzetek Ligája)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?