SPORT

Mély gyászban: elbújik a világ elől Benedek Tibor édesapja

Még azoknak is nehéz felocsúdni a rémálomból, akik csak a lelátóról, a televízióból ismerték a pólóslegendát, Benedek Tibort, hát még azoknak, akik közel álltak hozzá. Egy ország szeretne búcsút venni a tragikusan fiatalon elhunyt háromszoros olimpiai bajnoktól, de még várni kell a család döntésére.
  • Szerző: Ripost

A hosszan tartó, súlyos betegség után 47 éves korában elhunyt Benedek Tibor édesapja képtelen megbirkózni fia elvesztésével. Benedek Miklós idén biztosan nem megy vissza játszani a színházba, a gyász feldolgozásához inkább bezárkózik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Benedek Miklós / Fotó: MTI/Mónus Márton

A Bors információi szerint még az utcára sem megy ki szívesen, minden olyan helyzetet kerül, ami a tragédiára emlékeztetné. De nem csak ő zárkózott be: Tibor családja is egymásba kapaszkodva, a külvilág kizárásával próbálja túlélni ezt az embert próbáló időszakot.

Fotó: Bors

Tibor temetéséről még nincs semmilyen információ. A család olyannyira magába zárkózott a gyászban, hogy még a legközelebbi barátoknak, ismerősöknek sem veszik fel a telefont, nem válaszolnak az üzenetekre. Szeretnék, ha szűk családi körben búcsúzhatnának el szerettüktől. Fájdalmukat nem kívánják megosztani a nagyközönséggel. A család ugyanakkor tisztában van azzal, és megérti, hogy Benedek Tibort ebben az országban mindenki szerette és tisztelte, ezért felvetődött, hogy a rajongók, az egykori sporttársak, a fiatal vízilabdások mind-mind leróhassák a tiszteletüket, így elképzelhető, hogy nyilvános megemlékezésre is sor kerül majd.

Fotó: Bors

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?