OLDALVONAL

Nagy bejelentés, német válogatott játékost igazolt a Fradi

A 2020/2021-es szezontól kezdve a Ferencváros női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a hetvenkilencszeres német válogatott beálló, Julia Behnke.
  • Szerző: ST

A német válogatott első számú beállója, Julia Behnke az orosz sztárcsapattól, a Rosztov-Dontól érkezik a zöld-fehérekhez – írja a klub honlapja. A Fradi az előző héten már bejelentette két német válogatott kézilabdázó leigazolását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Julia Behnke
Fotó: AFP

„Nagyon szimpatikus az a koncepció, amelyet az FTC képvisel, bíznak a fiatal játékosokban, megadják nekik a kellő időt, hogy fejlődjenek egyénileg és csapatként is. Az is fontos számomra, hogy így közelebb kerülök a családomhoz és a barátaimhoz, illetve, boldog vagyok, hogy Emilyvel és Aliciával csapattársak leszünk klubszinten is„ – mondta el Behnke a klub honlapján.

HIVATALOS! 👌💚🙏 2020 nyarától a Ferencvárosban folytatja pályafutását a német válogatott első számú beállója, Julia Behnke! 📝 Isten hozott, @behnkejulia ! 🤞 ▪️▪️▪️ #herzlichwilkommen #welcome #JuliaBehnke #transfer #change #ftckezilabda #EgyüttErőVagyunk #germany #handball #handballplayer #Fradi #FTC #Ferencváros Fotó: @wolf_sportfoto

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?