OLDALVONAL

Nagy bejelentés, visszatér a képernyőre az elbűvölő magyar tévés

A népszerű sportriporter egyórás felvezető műsort is kap a csatornán.
  • Szerző: GG

Berkesi Judittal indul újra pénteken a labdarúgó NB I, amelynek valamennyi mérkőzését élőben közvetíti az M4 Sport augusztus 14-től – írja a csatorna honlapja. A csinos műsorvezetőnő tavaly lett anyuka, a kislánya most lett egyéves.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berkesi Judit saját műsort is kap az M4 Sporton
Fotó: MTVA/Nagy András

„Most, hogy közeledik a visszatérés, van bennem egy kis drukk, hogy hogyan fog menni. Persze, ebben benne van a gyermekre vigyázás megszervezése is, olyan helyzetet szeretnék, amiben nemcsak én, hanem az egész család jól érzi magát. Az az eddigi tapasztalásom, hogy csak addig izgulok, amíg előtte állunk, és ha már csinálom, onnantól minden jól alakul. Két fix napom van, ezeken felül egy podcast, ami vélhetően nem vesz el egy egész napot, tehát ha a visszatérést nézzük, akkor abszolút a fokozatosság elve érvényesül. Ez nekem nagyon fontos volt és végig támogatott benne a vezetőség. Nem lesz egyből 5-6 nap munka meg világjárás, bár jelen helyzetben amúgy sem, de a baba előtt rengeteget utaztam, úgy nehezebb lenne most ez az időszak. Fokozatosan, előre megbeszélve és tervezve működőképes lesz”

- nyilatkozta Berkesi Judit az M4 Sport honlapján.

A népszerű sportriporter egyórás felvezető műsort is kap a csatornán, Péntek esti foci címmel, valamit nap közben Hajdú B. Istvánnal beszélgetnek az m4sport.hu podcastjében a hazai és a nemzetközi fociélet legfontosabbjairól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?