OLDALVONAL

Nagy László visszatérését követelik a szurkolók, ez az oka

A korábbi világklasszis kézilabdázó, Nagy László az előző idény végén jelentette be a visszavonulását. A 38 éves jobbátlövőre azonban nagy szüksége lehet tavasszal a magyar bajnok Veszprémnek.
  • Szerző: ST

Nagy László jelenleg a Magyar Kézilabda-szövetség férfi szakágért felelős alelnökeként, valamint a Veszprém sportigazgatójaként dolgozik. A korábbi klasszis átlövőt visszavonulása ellenére a Veszprém nyáron nevezte a Bajnokok Ligájára. A magyar bajnok azért élt ezzel a lehetőséggel, hogy sérülések esetén ne legyen adminisztratív akadálya Nagy László játékának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy László
Fotó: MTI

A nem várt sérülés pedig a hétvégén bekövetkezett, a klub első számú jobbátlövője, Kent Robin Tönnesen Achilles-ín-szakadás miatt kihagyja a szezon további részét, így ezen a poszton csak a fiatal egyiptomi, Jahja Omar, valamint a hosszú kihagyás után nemrégiben visszatérő lengyel Pawel Paczkowski vethető be. Ezzel a duóval viszont nehéz lesz elérnie a Veszprémnek a régóta várt célt, a BL-győzelmet.

Tönnesen túl van a műtéten:

Kent Robin Tonnesen ma átesett a műtéten! Orvosai rendkívül elégedettek a beavatkozással. Gyors gyógyulást kívánunk Kent! Kent Robin Tonnesen underwent surgery today! His doctors are very satisfied with the procedure. Get well soon Kent! #RedUnited #ComeBackStronger

A szurkolók emiatt követelik vissza a csapatba Nagyot, aki visszavonulása óta is rendszeresen végez konditermi edzéseket.

„Fizikailag bőven éreztem magamban elég erőt és motivációt ahhoz, hogy legalább még egy évet a legmagasabb szinten kézilabdázzak” – mondta el szeptemberben Nagy a Vaxerencse című kézilabdás podcastben.

Adminisztratív és fizikai akadálya tehát nem lenne Nagy visszatérésének, aki 38 évesen is sokat tudna segíteni a Veszprémnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?