TÜZELŐÁLLÁS

Nagy lépéssel közelebb került a Fradihoz a legfőbb edzőjelölt

A Szerhij Rebrov utódának kiszemelt Peter Stöger reagált a zöld-fehér szurkolók üzenetére. A rutinos szakembernek van még dolga, aztán...
  • Szerző: Ripost

Egyre több jel mutat arra, hogy Peter Stöger lehet Szerhij Rebrov utóda, ha az FTC focicsapatával 2018 óta sikert sikerre halmozó ukrán szakember nem tölti ki a jövő nyárig szóló szerződését. A Konferencia-liga-indulásért küzdő Austria Wientől távozó osztrák szakember reagált a Fradi-szurkolók egy csoportjának üzenetére, amely szerint nem kérnek a játékosként majd edzőként is a bécsi Violákhoz – a baráti zöld-fehér Rapid Wien riválisához – kötődő Stögerből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Peter Stöger az Austria Wientől érkezhet az FTC-hez

Peter Stöger az Austria Wientől érkezhet az FTC-hez
Fotó: fk-austria.at

„Ha az ember azt szeretné, hogy csak olyanokkal legyen dolga az életben, akik szeretik, akkor már azzal mázlija van, ha ez a helyzet a családjában és a legszűkebb baráti körében. Mindig vannak, akiknek valami tetszik vagy nem tetszik. Ehhez már túl régóta vagyok a bizniszben. Mindig több az elégedetlen, mint az, aki örül valaminek”

- válaszolta egy osztrák újságíró felvetésére Peter Stöger, csapata Ried elleni veresége (2-3) után.

Vagyis az osztrák edző meg sem próbálta tagadni, hogy az Üllői útra tart. Igaz, arra a kérdésre, hogy hová vezet az útja, egy grimasz kíséretében viccesen így válaszolt: „Most a buszra”. Az Austria Wien az európai Konferencia-ligában való indulásért csütörtökön és vasárnap csap össze a Wolfsberger AC csapatával. Stöger ezt követően válik szabaddá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?