TÜZELŐÁLLÁS

Nem adják fel, szenzációra készül a magyar válogatott

Legközelebb Horvátországban lép fel Európa-bajnoki selejtezőn a magyar labdarúgó-válogatott.
  • Szerző:

Habár a magyar válogatott hétfőn 2-1-re kikapott Budapesten Szlovákiától Eb-selejtezőn, a remény nem veszett el. Marco Rossi együttese még kijuthat a jövő évi Európa-bajnokságra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szoboszlai Dominik szerint mindegy hova megyünk, legközelebb győzni kell
MTI/Illyés Tibor

A következő feladat azonban nagyon nehéz lesz, hiszen a magyar csapat legközelebb október 10-én, a világbajnoki ezüstérmes Horvátország otthonában lép fel. Bravúr kell a válogatottól, amelynek ifjú sztárja, a szlovákok elleni meccs gólszerzője, Szoboszlai Dominik úgy véli, képesek lehetnek rá:

„A következő meccseken mindegy hova megyünk, három pontot kell szereznünk, és kész.”

Sallai Roland sem csüggedt el, szerinte javíthatunk a folytatásban.

„Nem adjuk fel, megyünk tovább, van esélyünk kijutni. Az utolsó passz és a kapu előtti helyzetkihasználás a két terület, amin javítanunk kell a következő meccseken. Visszanézzük a meccset, megnézzük a pozitív és negatív dolgokat, és készülünk belőle. A koncentráció hiányzott, ezen kell javítanunk, és sikeresek leszünk.”

Marco Rossi szövetségi kapitány úgy véli, még nincs veszve semmi.

„Még sok mérkőzés van hátra. Ahogy az azeriek a horvátokat meglepték, mindent meg kell tennünk Splitben és Walesben is, hogy meglepetést szerezzünk. Hinnünk kell abban, hogy a labdarúgás istene kárpótol minket, és bár most mindent feketében látok, még nincs minden veszve.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?