OLDALVONAL

Csapások sora sújtja a sport álompárját, eladó Agassi és Graf és otthona

Kétmillió dollárért árulják a családi fészket, ahol a legendás teniszezők szeretteikkel körülvéve összeházasodtak és felnevelték a gyerekeiket.
  • Szerző: Ripost

Újrakezdésre szánta el magát Andre Agassi és Steffi Graf. Az egykori világklasszis teniszezők már két évtizede élnek boldog házasságban, de most úgy döntöttek, eladják Las Vegas-i otthonukat, amelyhez rengeteg szép emlékük fűződik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Agassi és Graf a pályán

Agassi és Graf a pályán
Fotó: AFP

Az utóbbi időszakban drámai eseményekkel kellett megbirkóznia az álompárnak – írja a német Bunte magazin. A Steffi bátyja, Michael feletti gyámságról szóló eljárás, az Agassi és nővére, Rita közti botrányos per, a szomszédot megharapó kutyájuk mind sok bosszúságot okoztak nekik. Most pedig azzal kell megbirkózniuk, hogy a családfő 90 éves apja, Mike idősek otthonába kényszerül, mert képtelen ellátni magát. Mindezek miatt a házaspár úgy döntött, hogy új életet kezd és értékesíti az eddigi családi fészket.

Agassi a szülei háza mellett vett birtokot Las Vegas nyugati részén, és azóta kisebb-nagyobb épületekkel, medencével és persze teniszpályával már-már külön falut építettek saját utcájukban. A paradicsomi helyen laktak Graf szülei és bátyja is családostul.

2001 októberében itt házasodtak össze, itt nevelték a gyerekeiket: a ma már 19 éves Jadent és a 17 esztendős Jaz Elle-t.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?