OLDALVONAL

„Nem értem, hogyan történt” – Babos Timi nagyon rossz hírt közölt

Rejtély, miként kapta el a nyavaját. Babos Tímea koronavírusa is bizonyítja: nincs szerencséje Amerikában a legmagasabban jegyzett magyar teniszezőnőnek.
  • Szerző: Ripost

Babos Tímea elkapta a koronavírust, így nem folytathatja szereplését a Charlestonban zajló, 565 ezer dollár (175 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán – jelentette a távirati iroda.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Timi el sem tudja képzeni, hogyan kapta el a vírust

Timi el sem tudja képzeni, hogyan kapta el a vírust
Fotó: Facebook

A magyar éljátékos a Facebook-oldalán azt írta, hogy két tesztje is pozitív lett.

„Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban, stb...), ahol három negatív COVID-19 tesztem volt. Onnan átrepültem ide Charlestonba csütörtökön és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést. Mindezek ellenére a tegnapi koronavírustesztem pozitív lett. Azóta volt egy második tesztem, ami szintén ezt mutatta... Nem értem hogyan, mikor és miért történt, de ez most már nem is lényeges”

- írta a soproni teniszező.

Babos elárulta, hogy szinte semmilyen tünete nincs, kicsit fáj a feje és a torka, illetve egy napig fáradékonynak érezte az izmait. Most tíz napra karanténba került, nem hagyhatja el a hotelszobáját sem.

A magyar játékos egyesben az első fordulóban búcsúzott Charlestonban, párosban pedig az orosz Veronika Kugyermetovával a negyeddöntőre készült, amikor pozitív lett a tesztje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?