OLDALVONAL

Cristiano Ronaldónak negyven percet kellett asztalra várnia egy étteremben

A séf mesélt a történtekről. Kellemetlen helyzet alakult ki a Juventus világsztárjának érkezésével.
  • Szerző: vav

Sokak számára nagyképű sztár benyomását kelti Cristiano Ronaldo, de egy torinói étterem séfje egészen másképpen tapasztalta. Davide Fiore elmondta, hogyan lett visszatérő vendége a portugál aranylabdás futballista, miután 2018 nyarán a Juventushoz szerződött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Tavalyelőtt decemberben hívták föl azzal, hogy Ronaldo a párjával, Georginával és a legnagyobb fiával, Cristiano Juniorral náluk vacsorázna. Természetesen azonnal rávágta, hogy jöhetnek, noha egész estére telt ház volt az étteremben. Egy másik helyről kölcsönkért egy pótasztalt, amit a sarokba tett, és úgy számolt, hogy a hírességek 21.30-as érkezéséig felszabadul majd nekik egy jobb helyen lévő asztal. Csakhogy másfél órával korábban, 20 óra körül betoppantak...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodríguez (@georginagioc) által megosztott bejegyzés,

Nem tehetett mást, Ronaldóékat a pótasztalhoz ültette, azzal az ígérettel, hogy rövidesen átültetik őket megfelelőbb helyre.

„Kellemetlenül éreztem magam, de kellemesen csalódtam. Rájöttem, hogy Ronaldo világsztár létére elsősorban egy tisztességes fiatalember”

- mondta Fiore, aki sokkal türelmetlenebb és arrogánsabb vendégekhez szokott. A focista és családja bezzeg jókedvűen, türelmesen várt negyven percig a sorára.

A kisebb kellemetlenség ellenére az ellátás és a koszt is biztosan ízlett Ronaldéknak, hiszen azóta is heti rendszerességgel járnak az étterembe.

És ezeket olvastad már?