OLDALVONAL

Örömükben sikoltozó drukkerek várták Cristiano Ronaldót és csapatát Budapesten

Csütörtök este érkezett hazánkba a portugál csapat, akik a Margitszigeten szálltak meg.
  • Szerző: Ripost

Csütörtökön este megérkezett Budapestre a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon címvédőként szereplő portugál labdarúgó-válogatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A portugál sportnapilap internetes kiadása, az A Bola arról számolt be, hogy Budapesten sikoltozó lányok fogadták Cristiano Ronaldót és csapatát.

Egy biztos: Ronaldónak nagy szíve van

CR7 újabb nagy sikerét megakadályozhatják a magyarok (Fotó: AFP)

Az Európa-bajnoki címvédő portugálok a Margitszigeten laknak majd. Amikor az autóbuszuk begördült a szálloda elé és a játékosok leszálltak, sokan sikoltozva fogadták a csapatot.

A profi labdarúgó csapat szövetségi kapitány, Fernando Santos néhány szóban nyilatkozott is. Kijelentette, hogy a csapata teljes koncentrációval készült az Eb-re és miden játékos arra törekszik, hogy minél tovább jussanak a kontinenstornán – írja az Origo.

„Most Magyarországon folytatjuk a felkészülést. Van még három-négy napunk, hogy minden tökéletes legyen. Első ellenfelünk hazai pályán játszik majd, ez nekik mindenképpen óriási ambíciót jelenthet. Most kicsit nagyobb a nyomás rajtunk, mint 2016-ban volt, de ez annak köszönhető, hogy mi vagyunk a címvédők. A barátaim azt kérdezték, hogy leszokok-e végre a dohányzásról, ha megnyerjük újra az Eb-t? Ezt most nem tudom megígérni” – mondta Fernando Santos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?