OLDALVONAL

Túl van az oltásokon, Cseh László így töltötte a karantént

A világbajnok úszó szerint fontos, hogy elérjük a nyájimmunitást.
  • Szerző: SK

Mindkét vakcinát megkapta már Cseh László. A világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes úszó biztos benne, hogy az oltásokkal hamarabb legyőzzük a koronavírust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt még nem lehet tudni, hogy a vakcina mellett el lehet-e kapni a vírust, de mindenképpen jobb, mint súlyos betegen kórházba, lélegeztetőgépre kerülni. Csak így kaphatjuk vissza a szabadságunkat, ha kialakul a nyájimmunitás, így indulhat újra az élet, amire mindenki vár. Bár én is élveztem a karantént tavaly eleinte, kertészkedtem, besegítettem a konyhában a feleségemnek, mondjuk konyhafőnök már biztos nem leszek. Én nem is azt tartom egyébként fontosnak, hogy lesznek-e nézők a versenyeken, hanem az, hogy a sportélet amatőr és profi szinten is beinduljon, újra normálisan működjön.” – nyilatkozta a Borsnak a sportoló.

Fotó: musz.hu

Cseh László szerint a vakcina nem csak abban segít, hogy lehessenek nézők a versenyeken, hanem hogy végre profi és amatőr szinten is teljesen beinduljon a sportélet. Az úszó idén a hazai Európa-bajnokságra és a tokiói olimpiára is készül.

Cseh Laci a lapnak elmesélte, hogy a karantén alatt jobbára kertészkedett szabadidejében, illetve a feleségének is segített a konyhában.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?