OLDALVONAL

„Szenved a feleségem” – így van Dárdai és családja a karanténban

A Hertha magyar edzője és szerettei is megszenvedik a koronavírus-fertőzést. Dárdai karantén-jelentése: ki ezért, ki azért érzi rosszul magát.
  • Szerző: Ripost

Pozitív koronavírustesztje miatt múlt csütörtökön került kéthetes házi karanténba Dárdai Pál. A német labdarúgó Bundesligában bennmaradásért küzdő Hertha magyar vezetőedzője a feleségével, Mónikával és a legkisebb fiukkal, Bencével zárkóztak be berlini otthonukba. Dárdai karantén-jelentése szerint mindegyiküket máshogyan viselte meg a helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dárdai Pál már jól érzi magát, de Mónika asszony még szenved: lázas és köhög
Fotó: Twitter/herthabsc

Korábbi szövetségi kapitányunk elárulta: hármuk közül (a két idősebb fiú, Palkó és Márton már külön él) a feleségét viseli meg a legjobban a koronavírus.

Dárdai karantén-jelentése

„Ő szenved, jobban megviseli, mint engem. Mónikát tényleg kiütötte, komolyan kell venni ezt a vírust. (...) A fiunk, Bence pedig azért ideges, mert napi huszonnégy órán át otthon vagyok, és miattam nem mehet se iskolába, se edzésre”

- idézte Dárdai Pált a Kicker.

Ami a tréner állapotát illeti, neki csak enyhe tünetei voltak, de már azokon is túl van.

„Nálam már minden rendben. Kicsit fájtak a végtagjaim. Hasonló érzés volt, mint amikor nyáron focizol egyet, aztán iszol egy hideg sört és hagyod kihűlni magadon a mezt, majd másnap azt mondod: 'kicsit fáj a hátam'. De most már minden jó”

- mondta Dárdai a berlini Rbb24-nek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?