OLDALVONAL

„Nincs ennél szebb” – így nyaral a Dárdai család a Balatonnál

Naplemente, bor, szivar, hajókázás és horgászás – amennyi csak belefér! Feleségével, fiaikkal és barátaikkal pihen Dárdai Pál.
  • Szerző: Ripost

Ahogy évek óta mindig, Dárdai Pál és családja – no és a hozzájuk hivatalos barátaik – idén is a siófoki vízparti nyaralójukban pihenik ki a fáradalmaikat. A Hertha régi-új magyar edzőjére most különösen ráférhetett a lazítás, hiszen óriási stresszel járó feladatot vett a nyakába, amikor télen újra elvállalta a kiesőjelölt csapat benntartását a német Bundesliga élvonalában. A célt egy zaklatott tavaszi szezon végén sikerült is elérnie – így hát jól megérdemelt a háromhetes nyaralása a Balatonnál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monika Dardai (@monikadardai) által megosztott bejegyzés

Dárdai a feleségével, Mónika asszonnyal és fiaikkal, Palkóval, Mártonnal és Bencével ruccant „haza otthonról”, azaz Magyarországra Berlinből. A focit persze így sem tudta törölni a mindennapjaiból (a helyszínen nézte meg az U21-es Eb német-holland elődöntőjét Székesfehérváron, ahol a legidősebb fiú játszik a Mol Fehérvárban), a legkisebbel pedig pályára léptek a Tolna megyei Zombán rendezett gálameccsen. A Hertha ügyes-bajos dolgaival ellenben békén hagyják, hadd pihenje ki magát a következő év kihívásai előtt.

„Őszintén szólva, alig vagyunk kapcsolatban, mindannyian békén hagynak. Úgyis rövidesen újra Berlinben leszek, akkor kezdődhet minden”

- idézte a berlini BZ a Balcsin pihenő Dárdai Pált, aki így kedvére töltheti az idejét a feleségével, a fiaival és a barátaival, sétálva a naplementében, nagyokat horgászva és hajókázva, vagy akár egy pohár finom bor és egy szivar kíséretében ejtőzve.

Dárdai Pál egy korábbi nyaraláskor Németh Krisztiánnal

Dárdai Pál egy korábbi balatoni nyaralásakor borral és szivarral, no meg Németh Krisztiánnal
Fotó: Instagram

„Számomra nincs ennél szebb. Itt egyszerűen minden tökéletes, teljesen ki tudok kapcsolódni. Ha szép az idő, gyakran hajókázunk”

- mondta boldogan Dárdai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marton Dardai (@marton.dardai) által megosztott bejegyzés

Amint a Hertha csapatába idén berobbant, 19 éves létére rögtön a legjobb játékosnak megszavazott Dárdai Marci fenti képéről kiderül: a fiúk pecázni is szeretnek – és tudnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Egressy Gábor (@egressyg) által megosztott bejegyzés

Öccse, Bence első balinja is horogra akadt – ezt a korábbi válogatott támadó, Egressy Gáborral ünnepelték meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?