OLDALVONAL

Könnyfakasztó vallomás, Dárdai Pál így emlékezik édesapjára

Nem csak a labdarúgás és az edzői szakma csínját-bínját leste el a pécsi legenda idősb Dárdai Páltól a fia. Megható gondolatok a Hertha-edzőtől.
  • Szerző: Ripost

Családja körében siófoki nyaralójában piheni ki a Hertha benntartásának fáradalmait Dárdai Pál, aki szokása szerint idén sem hagyta ki a baráti focit. Alkalmi csapatával ezúttal a Tolna megyei Zombán játszott gálameccset – és állta a rajongók rohamait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csak focizni tanult idősb Dárdai Páltól

Nem csak focizni tanult idősb Dárdai Páltól
Fotó: AFP

Korábbi szövetségi kapitányunk a Nemzeti Sportnak elmondta: egyáltalán nem megterhelő számára a sok közös fotó elkészítése, vagy éppen aláírást adni az érte sorban álló kisgyerekeknek. Dárdai elmerengett azon, hogy nem véletlenül érzi jól magát „az egyszerű emberek között”.

„Tudja, nem bonyolult ez: Zombán is megszólított egy hölgy, hogy drága Palikám, az uram az édesapáddal volt sorkatona – apunak köszönhetek mindent. Gyerekként azt láttam, a kukásokkal, az utcaseprőkkel, a kisemberekkel is milyen kedvesen, hosszan beszélgetett, természetes volt, arrogancia, allűrök nélkül, szeretnék rá hasonlítani. Amikor Baranyában vagy éppen Tolna megyében nekem is jut a szeretetből, eszembe jut, családunk jó hírét édesapám alapozta meg, és legalább annyira a természetével, mint a futballtudásával”

- idézte a sportnapilap a feleségével, három fiukkal és barátaikkal a Balatonnál pihenő Dárdai Pált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?