OLDALVONAL

Dárdainak üzent a főnöke, soha többé nem akarja látni ezt

Kilenc éve nem égett akkorát a Hertha, mint Lipcsében.
  • Szerző: sk

2012 óta nem kapott akkora pofont a Hertha Berlin focicsapata, mint szombaton Lipcsében. Dárdai Pál együttese 6-0-ra kapott ki a Bundesligában, így a magyar szakembernek újra az állásáért kell aggódnia. Főnöke, Fredi Bobic sportigazgató azonnal meg is szólalt a témában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Biztosan nem fogunk kapkodni, csakis nyugodtan léphetünk tovább. Egy biztos: a Hertha Berlin soha többé nem játszhat úgy, mint ahogy azt most láttuk” – mondta a Sky televíziós csatornának Bobic, aki a pletykák szerint már hetek óta Dárdai utódját keresi.

Dárdai Pál csapatának következő három meccsét elhalasztották

Dárdai Pál
Fotó: AFP

A 200. Bundesliga meccsén kispadra ülő Dárdai érdekes nyilatkozatot tett, mintha azt üzente volna a játékosoknak, reméli, nem akarják őt megbuktatni.

„Én mindig motiváltan megyek a csapathoz dolgozni. Minden egyes focistámat szeretem, akárcsak a gyermekeimet. Remélem, hogy ők is bíznak bennem”mondta Dárdai, aki szerint a meccs elején elkerülhető gólokat kaptak, majd összeomlott a csapat.

A találkozón egyébként három magyar lépett pályára, hazai oldalon Gulácsi Péter és Orbán Willi, a vendégeknél Dárdai Márton. Szoboszlai Dominikot nem cserélte be az edzője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?