OLDALVONAL

Détári Lajos megszólalt, ezt várja a magyaroktól a legenda

A világválogatott focista nem érzi azt az Eb-lázt, mint ami öt éve tapasztalható volt.
  • Szerző: sk

Világválogatott labdarúgóként a magyar futball egyik utolsó világsztárja volt a 80-as, 90-es években Détári Lajos. A legenda is várta a labdarúgó-Európa-bajnokságot, de reálisan nézi a magyar válogatott esélyeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Portugália, Franciaország, Németország…. Ne legyenek illúzióink – nyilatkozta a Borsnak Détári. – Nehéz csoport, erős ellenfelekkel, amelyek bármelyike esélyes lehet akár a végső győzelemre is. Szerencsére a fociban bármi elképzelhető. Főleg egy meccsen, így aztán mi sem vagyunk totál esélytelenek. Bár ezzel együtt, ha fogadnom kellene a mieink továbbjutására, nem tenném. Tisztes helytállást várok, elvégre ilyen bénult időszak után már az nagy-nagy élmény valamennyi játékos számára, hogy egyáltalán közönség előtt, ráadásul hazai pályán futballozhat.”


Fotó: Facebook/detarifocisuliujlengyel

Détári a tervek szerint otthon, vagy baráti társaságban kivetítő előtt követi majd a meccseket. De nem érzi azt a lázt, melyet 2016-ban.

„Nem izgulok, miért is tenném? Inkább az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok Eb-lázban. Biztos a járvány tehet róla, de sehol sem tapasztalom, hogy különös várakozás előzné meg a tornát. Öt évvel korábban, 2016-ban jóval nagyobb volt a láz.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?