OLDALVONAL

Döbbenetes kijelentést tett Schumacher állapotáról legendás menedzsere

Lehetséges ez egyáltalán? Willi Weber legújabb nyilatkozatára mindenki felkapta a fejét: a rajongók és az újságírók is elcsodálkoztak.
  • Szerző: vav

Magabiztos kijelentést tett Michael Schumacherről egykori menedzsere, Willi Weber.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weber (balra) biztos benne, hogy Schumacher felgyógyul és újra nyilvánosság elé áll
Fotó: Getty Images

„Szilárdan hiszek Michael felgyógyulásában, mert tudom, milyen nagy küzdő. Ha van esélye, kihasználja. Nem lehet ez a vége. Imádkozom érte, és meggyőződésem, hogy újra fogjuk látni”

- nyilatkozta a 77 éves üzletember, akit Schumi első F1-világbajnoki címének közelgő évfordulója apropóján kérdezett a kölni Express.

Más kérdés, hogy a hajdani jóbarát és bizalmas mára eltávolodott a Forma-1 legendás pilótájától – méghozzá nem önszántából. Márpedig ez erősen megkérdőjelezi a fenti optimista kijelentés megalapozottságát.

Kikerült a bizalmi körből

„Tudom, hogy Michael súlyos sérülést szenvedett, de azt sajnos nem, hogyan halad a rehabilitációja. Szeretném tudni, hogy van, szeretnék kezet fogni vele vagy megsimogatni az arcát, de Corinna (Michael Schumacher felesége – a szerző) ezt sajnos megtagadja tőlem. Valószínűleg attól retteg, hogy azonnal felismerném, mi folyik, és a nyilvánosság elé tárnám”

- mondta sértetten Weber, miután a 2013-as súlyos síbaleset óta többször is nehezményezte, hogy a család titkolja Schumacher állapotát.

Willi Weber 1991-től 2010-ig volt a hétszeres világbajnok mentora, a Mercedes pilótájaként történt visszatéréskor azonban elváltak az útjaik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?