OLDALVONAL

Dzsudzsák őszinte vallomása, ezért választotta az arabokat

A focista levelet írt a szurkolóknak, azt mondja, ő mindent megtett Európáért.
  • Szerző: Ripost

Több hónapos hallgatás után végre megtörte a csendet Dzsudzsák Balázs, és őszintén írt nyári klubkereséséről. A Nemzeti Sporthoz eljuttatott levelében beszámolt arról, milyen okok vezettek oda, hogy az araboknál maradt és az al-Ittihad Kalba együttesében folytatja pályafutását.

A középpályás a levélben kiemelte, a válogatott a legfontosabb a számára.

"Szükségét éreztem, hogy karrierem végéhez közeledve még egyszer megmutathassam Nektek – akik szeretnek, és azoknak is, akik már kételkedtek képességeimben –, hogy érek még valamit, ezen a szinten is. Feltett szándékom volt, hogy vagy egy magasan jegyzett bajnokságba, vagy egy olyan klubba igazoljak, amelynek a nemzetközi porondon is vannak ambíciói. A nyár hosszú volt, és én türelmesen vártam a megfelelő ajánlatra, de legnagyobb bánatomra nem kaptam ilyet"

- írta Dzsudzsák, aki kitért az anyagiakra is.

"Mivel a pénz velem kapcsolatban régen is, most is központi téma, egy dolgot fontos tisztázni. Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni.Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland élvonal, de sajnos ez sem jött össze, mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk."

Dzsudzsák kiemelte, tudja, hogy klub nélkül esélye sincs válogatott szereplésre, ezért is érezte úgy, hogy meg kell kötnie az üzletet.

A teljes levelet ITT olvashatod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?