OLDALVONAL

Egyik barátjának mesélt Schumacher állapotáról a fia

Érdekes elméletet vetettek fel Schumi hogylétével kapcsolatban.
  • Szerző: vav

December 29-én lesz öt éve, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett. Azóta a családja és barátai is kínosan ügyelnek arra, hogy semmit se áruljanak el a svájci otthonában ápolt Forma-1-legenda állapotáról. Most egy fiatal dán versenyző, Nicklas Nielsen mesélt arról, hogy mit árult el neki a legenda fia.

Nielsen jó barátja, egyben korábbi csapattársa a 19 éves Mick Schumacher. Rajta keresztül már gyerekkorában megismerte a hétszeres világbajnokot.

"Jól ismerem őt, magánemberként is. Amikor egy gokartcsapatban versenyeztünk, Michael és Mick mindig bejöttek, körbejártak, köszöntek és mindenkivel kezet ráztak. Nem hiszem, hogy olyasvalaki, mint például Lewis Hamilton, ugyanezt megtenné. Õk nagyon kedves emberek"

- idézte egy dán hírportálnak nyilatkozó Nielsent a német Bunte magazin.

Szerinte Mick egy rendkívül csöndes, kedves és barátságos srác, nem hordja fenn az orrát, mindenkivel szívesen beszélget. Az apja egészségi állapotával kapcsolatos szigorú titoktartást persze betartja.

Az F3-as Eb-címe előtti időkben előfordult, hogy a bukósisakot magán tartva jelezte az újságíróknak: nem kíván nyilatkozni, de barátjának egyet elárult:

"Nem mutatja ki az apja miatti szomorúságát, de annyit elmondott, hogy

néha nagyon nehéz volt a helyzet

- mesélte Nielsen, aki találgatásba is bocsátkozott:

"Elképzelhető, hogy Michaelnek javul az állapota, de csak akkor tér vissza a nyilvánosság elé, ha teljesen rendbe jön. De nehéz megmondani, mi a helyzet vele."

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?