OLDALVONAL

Elcsukló hangon mesélt férje a magyar világbajnok haláláról

Horváth Ernő még nem tudta feldolgozni, hogy elveszítette párját. A tragédia előtt még figyelmeztette is Szalay Gyöngyit.
  • Szerző: hbk

Egyelőre képtelen feldolgozni Horváth Ernő, hogy elveszítette feleségét, Szalay Gyöngyit. A hétszeres világbajnok párbajtőrvívó múlt szombaton, a tapolcai kolbásztöltőversenyen lett rosszul, majd tragikus módon elhunyt.

„Huszonhat évig éltünk együtt boldog házasságban, leírhatatlan fájdalmat jelent az elvesztése. Ám nemcsak nekem, az egész családnak, különösen a hetvenhárom esztendős édesanyjánakmesélte megtörten, elcsukló hangon Horváth Ernő a Blikknek.A tragédiát megelőző napokban fájt a vádlija, mondtam is neki, hogy pihenjen, ne erőltesse a lábát.

„Nagyon rosszul érzem most magam, de tudom, hogy az élet megy tovább... Két szabadnapot kivettem, a munkahelyemen megértőek, támogatnak engem, s ezért nagyon hálás vagyok – tette hozzá a gyászoló férj. – Azt viszont nem tudom megmondani, mikor gyógyul be a Gyöngyi elvesztése miatti seb. Talán soha... Most még fel sem tudom fogni az elvesztését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?