OLDALVONAL

„Valami rendkívüli” – Ezt várja Rossi a magyar szurkolóktól az Eb-meccseken

Olasz szövetségi kapitányunk hazájában beszélt a szerinte megnyugtató magyarországi vírushelyzetről. Telt házat vár Marco Rossi a Puskás Arénába.
  • Szerző: Ripost

Félelmetes csoportnak nevezte Marco Rossi a közelgő Európa-bajnokság F jelű négyesét, amelyben a címvédő Portugália, valamint a jelenlegi és előző világbajnok, Franciaország és Németország lesz a mieink ellenfele. Olasz szövetségi kapitányunk szerint még hazája jóval magasabban jegyzett válogatottja számára sem lenne könnyű pontot szerezni a nagy hármas ellen. Rossi erről és sok más témáról beszélt egy rádióinterjújában, amelyben – a budapesti Eb-helyszín miatt – szóba került a magyarországi járványhelyzet is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Ahogy itt állnak a dolgok, úgy tűnik, meg lehet majd tölteni a stadiont, ami az új Puskás Arénában több mint hatvanezer embert jelenthet. Ez valami rendkívüli lenne, nekünk és a szurkolóknak is: otthon láthatják játszani a válogatottjukat. Az előjelek megnyugtatónak tűnnek, hiszen fokozatosan minden újra megnyílik. A fertőzések száma jelentősen csökken, miután, ha jól tudom, a lakosság mintegy felét már beoltották”

– mondta Marco Rossi a TuttoMercatoWeb rádiójában.

Kapitányunk egyébként azt is elárulta, hogy szíve szerint kissé megreformálná az NB I lebonyolítását. Az oda-visszavágó körök után Rossi szerint rájátszásra lenne szükség, így a csapatok a jelenlegi 33 helyett 32 meccset játszanának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?