OLDALVONAL

Ettől leizzadsz, elképesztő, mit tett a fradisták kedvence

A korábbi válogatott csatár megállás nélkül 14 kilométert futott, nem először tett ilyet.
  • Szerző: sk

Ferenczi István nagyot futott! A volt válogatott labdarúgó lett a Privát Ultra Tisza-tó 130 első teljesítője. A Ferencváros korábbi csatára 14 óra 9 perc alatt teljesítette a 130 kilométert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ferenczi István

A járványügyi korlátozások miatt az Ultra Tisza-tó 130 verseny szervezői egyedi lehetőséget biztosítanak a kvalifikációval rendelkező futók részére. A tókerülő versenyt ugyanis egyénileg teljesíthetik az indulók. A verseny eredeti útvonalán az egyénileg induló futók egy nyomkövetőt visznek magukkal, mely segítségével online követhető, hogy merre tart, és milyen tempóban halad.

Ferenczi István a célban

Ferenczi István elsőként indult el, és legalább annyira magabiztosan hagyta maga mögött a 130 kilométert, mint amikor a Fradi, az MTK, a Vasas, vagy a válogatott mezében futott ki a pályára. Futását a Velencei-tó körül több ezren követték az alábbi linken: https://ultratiszato.hu/putt/

A szervezők bíznak benne, hogy július első hétvégéjén már egy egész mezőny számára megtartható lesz az Ultra Tisza-tó 130, melyre több, mint 3500 sportoló jelentkezett, és amely rekordnak számít az ötéves verseny történetében!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?