OLDALVONAL

Bécsből jött a hír, ő válthatja Rebrovot a Fradi kispadján

Osztrák lapértesülés szerint a korábbi Bundesliga-tréner a tárgyalások finisében tart az FTC-vel. Reagált is a budapesti lehetőséggel kapcsolatos hírekre.
  • Szerző: Ripost

Neves edzőjelölteket hoztak hírbe a magyar bajnok FTC labdarúgócsapatával. A jelenlegi szakvezetőnek, Szerhij Rebrovnak jövő nyárig szól a szerződése, de ha ezt az ukrán tréner mégsem töltené ki, sajtóértesülések szerint Roberto Donadoni, Eusebio Di Francesco és Peter Stöger is képben van a Fradinál. Sőt, utóbbival kapcsolatban az osztrák sportsbusiness.at „jól értesült magyar forrásoktól” megtudta, hogy Stöger már a tárgyalások finisében, az aláírás előtt jár a ferencvárosi vezetőkkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stöger szavai alapján május végén születhet döntés

Stöger szavai alapján május végén születhet döntés
Fotó: AFP

Az 55 éves osztrák edző – többek között a német Köln és Dortmund extrénere – jelenleg az Austria Wiennél dolgozik, de már korábban kiderült: az idény végén elhagyja a bécsi csapatot. A 24-szeres osztrák bajnok idén nem jutott be az első hatnak rendezett bajnoki rájátszásba, az úgynevezett osztályozó csoportot vezetve a hetedik helyen áll.

„Ez egy feltételezés, amit nem tudok megerősíteni. Nem ez a megfelelő időpont erről beszélni, május végétől lesz izgalmas a téma”

- nyilatkozta Stöger a Sky mikrofonja előtt, amikor rákérdeztek nála a budapesti lehetőségre.

A tárgyalások tényét mindenesetre alátámasztja, hogy Stöger ügynöke, Max Hagmayr április végén a Groupama Arénából posztolt fotót az Instagramon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?