OLDALVONAL

Kiadták a jelszót a Fradinál, most már tényleg nyerni kell

A következő meccsen már jó lenne, ha az edző az eredménnyel is elégedett lenne.
címkék:
  • Szerző: sk

Második meccsén is kikapott a Ferencváros focicsapata az Európa-liga főtábláján. A Betis elleni 1-3 után Peter Stöger vezetőedző ugyanazt tudta elmondani, amit két hete Leverkusenben (1-2).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jó meccset játszott az egész csapat, voltak nagyon jó pillanataink egy remek ellenfél ellen, de megvoltak a hibáink is. A teljesítménnyel elégedett vagyok, a végeredménnyel nem” – mondta Peter Stöger, aki utalt arra, hogy a Celtic ellen újra a győzelemben reménykedik.

Stöger is tudja, nem mindig elég a jó játék (Fotó: fradi.hu)

„Mindkét csoportkörös meccsen voltak helyzeteink, a játékunkkal elégedett vagyok. Amin lehetne javítani, az az, hogy kevesebb könnyelmű hibát vétsünk, csütörtök este is volt olyan hibánk, melyeket egy Betis-szintű ellenfél azonnal kihasznál. A mutatott játék mindkét eddigi mérkőzésünkön tetszett, ha bizonyos apróságokon tudunk javítani, képesek leszünk győzni is majd” – válaszolta az osztrák tréner.

A csapat három hét múlva a szintén 0 pontos Celtic otthonában lép pályára, majd november 4-én szintén a skótokat fogadja. Ebben a párharcban dől el az, hogy ki végezhet a négyes harmadik helyén, vagyis ki folytathatja a játékot tavasszal az Európa Konferencialigában.

A második félidőben győzelemre is volt esélye a csapatnak (Fotó: Nemzeti Sport)

A Betis ellen remekül helytálló Botka Endre emlékszik még arra, mikor tavaly nyáron 2-1-re nyertek a skótok otthonában a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

„Tudjuk, hogy a Celtic egy nagyon jó csapat, tavaly egyszer már megvertük, ha ebből indulunk ki, tudhatjuk, hogy mi kell ellene a sikerhez. Ezzel együtt biztos vagyok benne, hogy a következő más mérkőzés lesz, hiszen ezúttal lesznek szurkolók is, illetve lesz tüske az ellenfélben, de a célunk továbbra is ugyanaz – győzni szeretnénk.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?