OLDALVONAL

Győrfi Pál elárulta: Erre a csapatra fogadott volna a foci Eb-n

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője élőben nézte végig a múlt vasárnapi Hollandia-Csehország mérkőzést.
címkék:
  • Szerző: Doris

Győrfi Pál az elmúlt években kifejezetten elhivatott futballszurkoló lett, ami leginkább kisebbik fiának, Ádámnak köszönhető. Épp ezért nem is volt kérdés, hogy a Puskás Arénából, élőben nézi végig a múlt vasárnapi Hollandia-Csehország mérkőzést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győrfi Pál elárulta: Erre a csapatra fogadott volna a foci Eb-n

Fotó: Győrfi Pál

„Úgy érzem, hogy a foci ma már több mint egy egyszerű játék, hanem egy lehetőség arra, hogy megéljük az összetartozást, és együtt lelkesedjünk. Természetesen a magyar meccseket is végigizgultuk, az utolsó, németek elleni mérkőzés után nagyon büszkék voltunk a fiúkra, az eredmény ellenére. Fantasztikusan küzdöttünk, óriási eredmény, hogy megszorongattuk a legjobbakat” – lekendezett az Országos Mentőszolgálat szóvivője, akinek már rég a zsebében volt a jegye a nyolcaddöntőre.

Győrfi a cseheknek drukkolt a Puskás Arénában, így széles mosollyal az arcán távozott!

Fotó: Győrfi Pál

„Nem voltam soha holland drukker, most a cseheknek szorítottam, de nem is az eredmény volt a legjobb a vasárnapi meccsnézésben! Amikor ugyanis kicsit elhalkultak a holland drukkerek és a csehek, akkor azonnal skandálni kezdte a tömeg, hogy: Magyarország, Magyarorszááág! Ugyanolyan forró hangulatot csináltak, mint a magyar fiúk meccsein, fantasztikus érzés volt. Persze így nem volt az igazi, hogy a mi nemzeti tizenegyünk nem volt már a pályán, de borzongatóan jó hangulat volt” – számolt be az élményről a szóvivő, aki ugyan olasz-francia döntőt jósolt az Eb-re, de ez már biztos nem fog megvalósulni, a gallokat ugyanis tizenegyesekkel kiejtette Svájc a nyolcaddöntőben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?