OLDALVONAL

Hamilton a frászt hozta mindenkire: a visszavonulásról beszélt

Próbára tette a koronavírus okozta kényszerszünet. A hatszoros világbajnok néha viaskodik önmagával, ha a Forma-1-es versenyzésről van szó.
  • Szerző: vav

Lewis Hamilton nehezen viseli a világjárvány miatti szünetet. A hatszoros F1-világbajnok autóversenyző nem tagadja: olykor bizony eljátszik a visszavonulás gondolatával.

Fotó: Instagram

„Vannak napok, amikor arra ébredek, hogy már kimerült vagyok. Olyankor egyáltalán nem vagyok motivált, és azt kérdezem magamtól: folytatnom kell a versenyzést?”

- mesélt Hamilton a tépelődéseiről a csapata, a Mercedes által nyilvánosságra hozott interjúban.

Aztán persze – egyelőre – mindig oda lyukad ki, hogy folytatja.

„Aztán arra gondolok: a fenébe is, szeretem, amit csinálok. Miért gondolkozom azon, hogy nem folytatom?”

A 35 éves brit pilóta korábban is gyakran hangoztatta: a zenéléstől a divatig sok minden érdekli, nem kell attól tartania, hogy unatkozni fog, ha abbahagyja a versenyzést.

Last night was 🔥 launching #TommyxLewis Season 4. Thanks to @thomasjhilfiger, @hermusicofficial, all my amazing models including @naomi and of course to everyone at @tommyhilfiger. It’s been such a journey to create our most sustainable collection to date, but it’s something i’m so proud that we’ve been able to achieve. Feeling very grateful for all our hard work today. 🙏🏾

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?