OLDALVONAL

Hamilton bunkó volt, többször is megalázta exbarátnőjét

Érdekes dolgok derültek ki a négyszeres világbajnokról. Részegen teljesen kifordul magából a britek sztárpilótája.
  • Szerző: HBK

Veronica Valle exkluzív interjút adott a The Sunnak, a glamour modell Lewis Hamilton exbarátnőjeként érdekes betekintést engedett a négyszeres Forma–1-es bajnok magánéletébe.

Valle és Hamilton 2015 augusztusában ismerkedett össze. A most 26 éves modell azt állítja, kezdetben nagyon kedves volt vele a brit sztárversenyző, de hamar kiderült róla, hogy gyakori nála a hirtelen hangulatváltozás.

„Egyszer a monacói házában kimentem a WC-re. Utána odajött hozzám megkérdezni, mi tartott ennyi ideig. Mondtam neki, hogy kakiltam, amitől teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy azt a vendégszobához tartozó mosdóban kellett volna elintéznem. De arról is kioktatott, hogyan kell rendesen jégkrémet szedni” – mesélte a modell.

De ez csak egy sztori volt a sok közül, amit Veronica elárult. Állítása szerint az is megtörtént, hogy egyszer négy napig váltóruha nélkül maradt, de Hamilton nem akart rajta segíteni, még fogkeféje sem volt.

A barátai előtt simán kövérnek nevezett, nagyon tahón tudott viselkedni. Egy idő után úgy éreztem, hogy csak a szexre kellek neki.

Tavaly augusztusban újra találkoztunk, de kiabálva elhajtott. Már egy ital után is képes bunkó stílusra váltani”

– mondta Hamiltonról Valle.

Vajon kell-e féltenünk Palvin Barbit?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?