OLDALVONAL

Hamiltonnak elege lett? Már a visszavonulása utáni életre áhítozik

Hiába a zsíros szerződéshosszabbítási ajánlat, ha nem elégíti ki a közeg.
  • Szerző: vav

Évi 50 millió eurós fizetéssel marasztalja Lewis Hamiltont a Mercedes, de a négyszeres világbajnok régóta húzza-halasztja az aláírást. Hivatalosan csak azért, mert időbe telik a 100 oldalas megállapodás összehozása, de a rajongók csak akkor nyugodnak meg, ha a 33 éves Forma-1-sztár meghosszabbítja a kontraktusát. Évek óta fel-felröppennek a hírek arról, hogy a lelke mélyén már másra vágyik.

Világjárás, bulizás, zenélés - mindez már most is hozzátartozik az F1-mezőny rocksztár-életet élő csillagának mindennapjaihoz. A legfőbb szenvedélye azonban a divat. Hamiltont vonzza a kifutók világa: gyakori vendége a divatbemutatóknak, modellekkel - többek között Palvin Barbarával - és dizájnerekkel barátkozik.

A legszívesebben divattervező lennék

- nyilatkozta Lewis Hamilton a jövőbeli terveiről.

"Ha csak tehetem, ellátogatok a divatshow-kra. Igyekszem szóba elegyedni a tervezőkkel, mert a kreativitásuk nagyon lenyűgöz."

Egy kicsit úgy érzem, mintha gyakornok lennék a szakmában: figyelek, tanulok tőlük.

A Forma-1-ben semmi és senki nem inspirálja őt, csak a 70-es évek botrányhőse, a fiatalon elhunyt James Hunt (1976 világbajnoka) stílusa. A mai sportolók közül Roger Federert tartja a legtöbbre.

"Õ egy hihetetlenül inspiráló személyiség. Olyasvalaki, akire tényleg felnézek. Számomra ő egy ikon"

- mondta Hamilton a teniszklasszisról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?