OLDALVONAL

Ibrahimovic élete szerelmét is a bunkóságának köszönheti

Sokan azt sem tudják, hogy régóta együtt élnek és két fiuk született. Ibrahimovic szerelme 11 évvel idősebb a világsztárnál. Jellemző, ahogy megismerkedtek.
  • Szerző: Ripost

Cristiano Ronaldo párjával, Georgina Rodríguezzel és a legtöbb focistabarátnővel ellentétben Zlatan Ibrahimovic szerelme nem keresi a szereplést. Helena Seger most mégis kötélnek állt egy interjú erejéig, és az Elle magazinban beszélt a svéd futballsztárhoz fűződő kapcsolatáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Helena 11 évvel idősebb gyerekei apjánál

Helena 11 évvel idősebb gyerekei apjánál
Fotó: Instagram

Az Ibránál tizenegy évvel idősebb nő már húsz éve a világsztár élettársa. Akkor jöttek össze, amikor a csatár még csak 21 éves volt, Helena már 32. Nem is akárhogyan találkoztak.

„Szerelem első látásra? Nem. Olyan rosszul parkolt a Ferrarijával, hogy én nem tudtam kiállni a Mercedesemmel. Rendesen letorkoltam, hogy azonnal tűnjön onnan. A jelek szerint ez tetszett neki”

- mesélte első találkozásukról az Ibrának két gyereket szülő nő, akinek boldogságuk ellenére eszében sincs feleségül menni a labdarúgóhoz.

„Már a találkozásunkkor is önálló voltam, üzleti végzettséggel a karrierem közepén jártam, és volt saját vagyonom. Soha nem szorultam arra, hogy fogjak magamnak egy pénzes focistát, aki eltart. Egy házasság szerintem sértené az önállóságomat. Egyszerűen nem akarom, hogy megbélyegezzenek mint futballistafeleség. Sokaknak fogalma sincs, milyen sokat tanultam, dolgoztam és küzdöttem, hogy az legyek, aki vagyok”

- mondta Ibrahimovic szerelme, Helena Seger.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@helenasegerfp által megosztott bejegyzés

„Nem egyszerű együtt élni vele. De hozzáteszem, hogy velem sem. Azt hiszem, azért tetszem Zlatannak, mert állom vele a sarat”

- mondta párja a pályán és azon kívül is nehéz esetnek tartott Ibahimovicról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés

Helena egyébként Stockholmban neveli a fiaikat, miközben Ibra tavaly óta Milánóban légióskodik. A 39 éves sztár közelgő visszavonulása után a svéd fővárosban akarnak élni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?