OLDALVONAL

Ide menekülhet a magyar focista, akit durván megalázott az edzője

Pintér Attila hétvégi nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot.
  • Szerző: SK

Szappanos Péter volt a hétvégi NB I-es forduló egyik negatív hőse. Pedig a Mezőkövesd kapusa a mezőny egyik legjobbja volt a Ferencváros elleni bajnokin, azonban egy kisebb hibája miatt kegyetlenül megalázta őt ország-világ előtt edzője. Pintér Attila elmondása szerint ritkán kritizál nyíltan egy-egy focistát (pedig volt már erre korábban is példa), de most talán túlment egy határon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Íme a Ferencváros második gólja:

„Egy profi labdarúgó nem tehet ilyet a csapatával. A közönség elkezdte Szappanos Péter nevét skandálni, és gondolom, úgy volt vele, most megmutatja, hogy milyen labdarúgó. Ez nem fér bele, ez nem profi gondolkodás. Félreértés ne essék, nem egy emberre akarom ráverni, de a nyolcvankilencedig percben ilyet egy profi labdarúgó nem tehet!” – mondta kapusáról Pintér.

Szappanos Péter
Fotó: Nemzeti Sport

A gárda csapatkapitánya, Cseri Gergő nem feltétlen értett egyet mesterével.

„Ha Pintér Attila úgy látta, akkor biztosan igaza van. Nekem is van véleményem, ám megtartom magamnak” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Cseri, aki edzőjével ellentétben nem akarta a nyilvánosság előtt folytatni a vitát.

A Nemzeti Sport információi szerint a kapusnak már csak egy hetet kell kibírnia Pintér Attilával, mivel a szezon végén a Honvédhoz igazol.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?