OLDALVONAL

Iszonyat: kitálal a világhírű teniszezőnő: így kínozta szörnyeteg apja

Csak erős idegzetûeknek! Könyvben árult el szörnyû részleteket a korábbi sztár.
  • Szerző: vav

Önéletrajzi könyvében pakolt ki kegyetlen apjáról Jelena Dokics. A 2014-ben visszavonult szerb-ausztrál teniszezőnő borzalmas részletekről számolt be a múltjából.

A balkáni háborús veterán Damir Dokics sokáig edzőként is segítette (?) lányát. Vagy inkább kínozta!

Az apjával 2004-ben, 22 éves korában minden kapcsolatot megszakított sportolónő elpanaszolta: hatéves korától fizikailag és lelkileg is terrorizálta az apja. A férfi úgy gondolta, így hozhatja ki a legtöbbet a tehetséges lányából, hogy minél többet keressen a szegény családnak. Ehelyett tönkretette Jelena életét.

Mint írja, apja derékszíjjal és cipőtalppal verte, a sípcsontját rugdosta, kicsavarta a csuklóját, de az is előfordult, hogy leköpte, vagy ordítva k*rvának, riherongynak nevezte.

 

Minél jobban játszottam, annál szörnyűbb volt velem. Ezt máig képtelen vagyok megérteni

- mondta az Ausztráliába kivándorolt Jelena Dokic.

Amikor úgy elfajult a viszonyuk, hogy ördögi apja már a lelátón, nézők előtt bántalmazta és fenyegette, a négy fal között pedig eszméletlenre verte-rúgta, a teniszezőnő már az öngyilkosságot fontolgatta.

Végül sikerült leszámolnia a zsarnokkal, aki 2010-ben egy évre börtönbe is került, mert kézigránáttal fenyegette a belgrádi ausztrál nagykövetet.

Végre békére leltem

- mondta könyvbemutatóján Jelena, aki szakkommentátorként és szakíróként is dolgozik, önéletrajzával pedig a családon belüli erőszak áldozatain próbál segíteni.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?