OLDALVONAL

Kemény Dénes elárulta, hogyan segíti a fiát

Kristóf 30 esztendősen lesz vezetőedző az élvonalban. A kinevezés kapcsán a büszke édesapa, Kemény Dénes is megszólalt.
címkék:
  • Szerző: SK

Kemény Dénes fia a bizonyíték rá, hogy az alma nem esik messze a fájától a Kemény családban. A nagypapa, Ferenc és a legendás kapitány, Kemény Dénes után Kristóf is vízilabdaedzőként képzeli el a jövőjét. A múlt hétvégén szintet is lépett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Segítőből lett főnök

A szakmabelieket váratlanul érte a hír, miszerint a bajnokságban ötödik helyen álló BVSC edzőt váltott. A vezetőség nyártól nem Szűcs Leventével képzelte el a jövőt, aki így már most felmondott a klubnál. A helyébe az eddigi segítő, Kemény Dénes fia, Kristóf lépett, aki évek óta dolgozik az utánpótlásban. Most 30 évesen először lett főnök egy élvonalbeli felnőttcsapatnál.

Kemény Dénes fia, Kristóf

Kemény Kristóf ificsapatokkal kezdte a munkát (Fotó: waterpolo.hu)

Nagyon büszke az édesapa

Bár a Kemény-családban napi téma a vízilabda, de a háromszoros olimpiai bajnok válogatott kapitánya nem szól bele fia dolgaiba.

„Amellett, hogy büszke apaként figyelem a munkáját, hagyom, hogy a saját elképzeléseit valósítsa meg. Ha kérdez, ha tanácsot kér, akkor természetesen próbálok neki segíteni, de kérés nélkül nem szólok bele a munkájába” – mondta a Metropolnak Kemény Dénes, aki kiemelte, neves szakemberek dolgoznak fia mellett az uszodában. A BVSC szakosztály-igazgatója, Mészáros Csaba, valamint Dabrowski Norbert szakmai igazgató is rendkívül komoly játékos-, illetve edzői múlttal rendelkezik.

További részleteket a Metropol szerdai számában olvashatsz.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?