OLDALVONAL

Kikapott az NB I-es csapat, nem kapnak fizetést a játékosok

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK vezetősége befagyasztotta a fizetéseket, miután a csapat pénteken 24-22-re kikapott a sereghajtó Váci KSE otthonában.
  • Szerző: ST

A 7. helyen álló Csurgó attól a Váctól kapott ki 24-22-re, amelynek ez volt az első sikere a bajnokságban. A somogyi klub ezt követően honlapján tett közzé közleményt, amelyből kiderül, hogy felfüggesztik a bérek kifizetését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Csurgói KK Facebook

„A pénteki Vác elleni találkozón mutatott teljesítményünkre nehéz olyan jelzőt találni, amely elbírja a nyomdafestéket. A pályára lépett játékosok, illetve azok nagy része szégyenletes játékot mutatott, mely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ezért a vezetőség közvetlenül a mérkőzés után az öltözőben közölte, hogy a Klub határozatlan időre felfüggeszti mind a bérek, mind pedig a korábban megszerzett prémiumok kifizetését, mely már a játékosok és a stáb tagok februári fizetésére is vonatkozik – írja a közlemény.

A közleményből az is kiderül, hogy személyi változások is lesznek a keretben. A klub célja továbbra is a nemzetközi kupás helyek elérése.

”Az esetleges személyi változások jelen helyzetben úgy tűnik, hogy elengedhetetlenek, tekintettel azonban a soron következő fontos mérkőzésekre, az ezzel kapcsolatos döntések időt igényelnek. Szomorúan kellett tudomásul vennünk, hogy a játékosok egy részének a motiváltsága és hozzáállása jelentős mértékben romlott. Számukra nem a város, nem a szurkolók, nem a Klub, hanem csak az abból származó fizetés a fontos. Ez a felismerés is megerősít bennünket abban, hogy a jövő évi keret kialakításával kapcsolatos elképzeléseink jó úton haladnak„
– szól a közlemény.

És ezeket olvastad már?