OLDALVONAL

Király Gábor reagált a Hertha-ügyre

A német sajtóban felmerült, hogy a legendás magyar kapus érkezik a szégyenletes módon kirúgott Petry Zsolt helyére a Herthához.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, sokan szinte biztosra vették, hogy Király Gábor váltja majd a hatalmas botrány közepette elküldött Petry Zsoltot a Herthánál. A volt válogatott kapus közleményben cáfolta a híreszteléseket.

Király nem akar visszatérni Berlinbe

Király nem akar visszatérni Berlinbe (Fotó: MTI / Illyés Tibor)

„A pályafutásom és a Berlinben töltött hét év ismeretében talán nem meglepő, hogy a Hertha mindig is különleges klub volt számomra, amely fontos helyet foglalt el a szívemben, és ez így van a mai napig is. Megtisztelő, hogy felmerült a nevem, mint, aki segítségére lehet volt egyesületemnek a bennmaradásért folytatott küzdelemben. Nekem azonban most Magyarországon, Szombathelyen vannak feladataim.

Az általam indított és mintegy 250 sportolót foglalkoztató Király Sportegyesület a független belga Double Pass auditjának eredményeként nyártól B szintű tehetségközpontként működhet tovább, ami az elkövetkezendő hetekben, hónapokban rengeteg szakmai, szervezési munkát igényel. Olyan napi feladatokat, amelyekből nem lehetséges az egyik pillanatról a másikra kiszakadni.

Köszönöm Arne Friedrich sportigazgató és Dárdai Pál vezetőedző bizalmát, biztos vagyok benne, hogy megtalálják a mostani helyzetre a lehető legjobb szakmai megoldást, és a Hertha nyártól továbbra is a Bundesliga első osztályában szerepel majd!.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?