OLDALVONAL

Kitálalt Shane Tusup korábbi olasz úszónője: beszólt az amerikainak

Ez az igazság a szerelmükről Földházival. Ilaria Cusinato egy interjúban tiszta vizet öntött a pohárba a híresztelésekkel kapcsolatban.
  • Szerző: vav

A rövid pályás Európa-bajnokságon bronzérmet, az olasz bajnokságon aranyat nyert 400 méteres női vegyesúszásban Ilaria Cusinato. A 20 éves úszónő tehát az eredményei alapján egyenesbe jött a Shane Tusuppal való szakítása után, új edzői irányításával. Egy padovai hírportálnak nyilatkozva nem csak az amerikainak szúrt oda, de a magánéletéről is mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idő kellett Cusinatónak, hogy egyenesbe jöjjön Tusup után (fotó: Instagram)

„Örülök az Eb-éremnek, pozitív jel, önbizalmat ad. Megerősített abban, hogy jó úton haladok. A négyszáz vegyessel teljesen elégedett vagyok, a kétszázon még van tennivalóm. Egyelőre nem is pihenek, karácsonykor is folytatom az úszást, de az újévet a barátaimmal köszöntöm majd. Maradok Olaszországban, talán nyáron belefér egy út Ibizára”

– mondta Cusinato, majd kitért arra is, hogy hetek-hónapok óta összeboronálják Földházi Dáviddal.

Fotó: Instagram

A 24 éves magyar válogatott úszó Cusinatóval egy időben, botrányos körülmények között hagyta el Tusup csapatát.

„Megerősíthetem a kapcsolatunkat Földházi Dáviddal: együtt is edzünk, támogatjuk egymást, ő is kvalifikálni akarja magát az olimpiára. Megért engem, tanácsokat ad, közel állunk egymáshoz. A Shane-nel történtek tapasztalatai miatt összeomlott minden motivációm, de Dávidnak sikerült visszaadnia. Nagyon boldog vagyok, és köszönöm neki”

– mondta Ilaria.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?